måndag 13 april 2009

Today din grej

Idag har det väl vart ganska fullt upp hela tiden. Det började med städning av hela lägenheten för vi skulle få besök och morsan, tompa och minsta lillebror. Det blev att inviga våffeljärnet vi fik av farmor och farfar. MUMS! Länge sen jag åt vofflor. Kommer inte ens ihåg sist. Semmy vräkte i sig mest den lilla muppen.
Sedan så har vi släppt ut Koopa för första gången idag. Gick faktiskt bättre än förväntat. Provade med koppel först men han vart helt vild och vi fick gå in efter typ 2 sek. Men sedan provade vi utan och då gick det mycke bättre.
Det finns ju typ miljader katter här och han träffade på alla och några hundar tillochmed. Så skulle han börja leka/kaxa med alla katter där. Dom gillade det INTE. Så Koopa är nog lite mobbad.
Sedan tog jag och baby ett bad med massssaaa skum och skummade ner Koopa lite.
Sen vid 7 tiden kom Fredrik och Anetta hit också :D Länge sen, så det var fan nice. Satt och snacka skit åt drack kaffe och kakor, mens- och fotsvett kakor enligt Anetta, haha.
Juste, dom väntar ju barn också och hon har börjat få en liten kula ;) och imorgon ska dom ta reda på könet... iallafall Anetta haha. Då måste jag också få veta! Dom blir nog roliga jävla föräldrar haha
Men men, dom lämnade oss precis och nu lagar Fredric lite mat.
Ska väl gå ut och leta efter Koopa snart, han har vart på äventyr tillräckligt idag. Så då kanske han e så trött så man får sova ifred. Det fore fan trevligt för engångs skull.

Inga kommentarer: