torsdag 2 april 2009

Flytt!

Japp, igår var flyttdagen! Äntligen! dagen började kl 10 med att vi snodde pappas bil plus släp och åka till jordbro för att packa in lite små saker typ för att sedan åka till nya lägenheten. Vi visste ju inte om dom hunnit tapetsera om så därför började vi lite smått så vi inte fick åka hem med typ soffa och sånt igen. När vi kliver in så ser vi.... att det är tapetserat!! I vaje rum! Det är klart! Jätte fint vart det också! Då kändes det som den dagen skulle bli perfekt!
Så vi slänger upp allt vi fick med oss, jobbigt! Speciellt när det var så varmt och fint väder ute. Så jag knata runt i linne... det var inte igår.
Sedan var det bara att åka tillbaka till jordbro och ta en vända till. Upp och ner för trapporna femtioelva gånger och tillbaka till Tungelsta. Denna gång hjälpte Joel oss :)
Men eftersom det inte var städat (!) så fick vi skura och tvätta dörrar, skåp och ja.. allt innan vi tog upp de större sakerna. Så det blev ju några extra timmar bara för att städa! Grr..
Sedan blev det en vända TILL! Då kom även min far och hjälpte till.
Koopa sprang runt hemma i jordbro och skrek och fattade ingenting. Han trodde väl att vi skulle lämna honom eller något :P
Men men... 4 vändor blev det tillslut och vid 20 tiden hade vi allting i lägenheten, men ingenting på plats... bara lite porslin, glas och mat. Men vi var så jävla hungriga så vi drog till Vaskos för att käka. Sedan åkte Joel hem och jag och Fredric hem för att fortsätta.
Ser fortfarande ganska förjävligt ut, men mycket har kommit på plats. Vet inte riktigt hur vi ska möblera än bara. Vardagsrummet var ganska svårt. Vi kom väl i säng vid 1-2 tiden på natten. Så idag är jag fan TRÖTT och har ont i hela kroppen typ.
Men idag slutar jag kl 16, så då kan jag åka direkt hem och göra det fint tills Fredric kommer hem ikväll :)
Tyvärr har vi vaken tv eller internet ännu så det finns ju inget annat jag kan göra! :P Aja, bilder kommer ialalfall att komma upp senare, såfort vi fått igång allting antar jag.

Förresten ska Fredric till Sturehof idag på intervju eller vad man ska säga. Lycka till älskling!
Nu ska jag väl jobba :)
Adjökens!

1 kommentar:

solaz sa...

Vad kul. Det ska bli spännande o se allt in real life sen. Love you. Puss mams.