tisdag 7 juli 2009

Någon som kan? :P

Finns det någon jävel som är bra på att göra designer? :P Jag funtar nämligen på att byta blogg till blogg.se istället för blogspot.com. Men jag vill ha en fin design innan jag byter. Har försökt själv, men jag har fan inte tålamod. Sitter här och skriker och har snart sönder datorn.
Eller så är det inte meningen att jag ska byta, helt enkelt :P

3 kommentarer:

I Z Z A H sa...

jag gör bloggdesigner till blogg.se har gjort några st. men det koster juh självklart en slant för jobbet för det e rätt jobbigt. ta dej en titt på min blogg den designen har jag gjort åh sen har jag även en blogg design sida som du hittar i vänstra spalten i min blogg ta dej en titt vet jah =)

svara gärna på mina frågor i det senaste inlägget =)

I Z Z A H - S V A R A R sa...

det beror helt åh hållet på hur komplicerad designen är att göra. åh jag brukar låta personen i fråga berätta hur designen ska se ut, färger osv åh sen så frågar jag även personen hur mycket han/hon e berädd på att betala antingen går jag med på de eller så diskuterar jag priset vidare. har en mail izzah.blogg.se@hotmail.com skriv där vad du vill ha åh vad du e berädd att ge så får jag se om jag går med på dej okej ?

har frågestund nuh ställ gärna några eller nån fråga =)

Papääändy sa...

Jag har gjort alla mina själv, kan lätt göra en åt dig gratis om du vill :) om du inte vill ha värsta komplicerade grejjen..